FAQ


1Waar vindt de Leidse Zwemweek plaats?
De Leidse zwemweek vindt plaats in 2 zwembaden. Zwembad de Vliet en zwembad de Zijl. Onder het kopje programma kun je per side event vinden in welk van de twee zwembaden deze plaats vindt.
2Wanneer vindt de Leidse Zwemweek plaats?
De Leidse zwemweek vindt plaats van 23 t/m 27 augustus.
3Wat kost een kaartje tijdens de Leidse Zwemwaterweek?
De events hebben verschillende prijzen. De prijzen variëren tussen de … en … euro. Onder het kopje activiteiten kun je een overzicht van alle activiteiten inclusief prijzen vinden per event.
4Welke activiteiten worden er allemaal georganiseerd tijdens de LZWW?
Gedurende deze week zijn er meerdere events. Zo zijn er diverse clinics van onder andere onderwaterhockey en duiken, zijn er 2 varianten op de zwemvierdaagse, is er een alternatieve triatlon en meer. Voor de lijst van volledige activiteiten en de aanvangstijden daarvan kun je het beste kijken onder het kopje activiteiten en programma of op Facebook /Leidse zwemwaterweek.
5Wie kan er mee doen aan deze week?
Iedereen die een geldig zwemdiploma B of hoger heeft mag mee doen met de activiteiten van de Leidse zwemwaterweek. Daarnaast zijn er aangepaste sport evenementen die ook toegankelijk zijn voor mensen met een beperking.
6 Is er een mogelijkheid om te eten en te drinken bij de zwembaden?
De horeca delen van beiden zwembaden zullen geopend zijn en daar kan dus eten en/of drinken afgehaald worden.
7Is er bij de zwembaden een toilet aanwezig?
Bij beiden zwembaden bevindt zich een toilet. 
8Is er een mogelijkheid om mijn waardevolle spullen op te bergen als ik ga zwemmen?
Er zijn veel lockers beschikbaar. Tot nu toe zijn ze nooit allemaal in gebruik geweest. Maar wie het eerst komt wie het eerst maalt